Miljøledelse & -vurdering

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Miljøledelse   |   Grønt Regnskab   |   Miljømærkning   |   Miljøvurdering   |   Håndbog   |   Børn og miljø   |   Referencer


Detail billede
   Tidligere numre

Læs uddrag fra "Bæredygtighed i Børnehøjde":

Om affald: PDF-dokument

Om udearealer: PDF-dokument

Om trafik: PDF-dokument


   Bestil

Kontakt Tine Lohmann
Tel: 66 14 33 48
Mail: tl@cogita.dk
Bæredygtighed i Børnehøjde


Håndbog om miljøarbejde i daginstitutioner og skolefritidsordninger

forside Bæredygtighed i Børnehøjde Bæredygtighed i Børnehøjde er en håndbog til pædagoger i daginstitutioner og skolefritidsordninger, der sætter fokus på miljøtemaerne vand, energi, affald, udearealer, mad, kemiske stoffer, arbejdsmiljø, trafik, inddragelse m.m., og indeholder eksempler og idéer til sjove og lærerige aktiviteter med børnene.

Udover artikler indeholder håndbogen henvisninger og links inden for hvert miljøtema, så man kan søge efter de uddybende informationer, der er brug for, når institutionen tager fat på miljøarbejdet. Bæredygtighed i Børnehøjde indeholder også artikler om forskellige institutioners erfaringer, som kan bruges til inspiration.

COGITA har udarbejdet håndbogen på baggrund af 10 års erfaring med miljøarbejde i børneinstitutioner. Bæredygtighed i Børnehøjde kan med fordel anvendes i forbindelse med miljøledelsesprojekter, temadage eller de nye pædagogiske læreplaner, som alle daginstitutioner skal udarbejde.

Bæredygtighed i børnehøjde" er på 72 sider og koster 129,- kr. (inkl. moms, ekskl. porto). Ved køb af minimum 3 eksemplarer er prisen 100,- kr. pr. stk. (inkl. moms, excl. porto)

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk