Projektudvikling- & ledelse

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Ide- & projektudvikling   |   Fundraising   |   Projektledelse   |   Projektevaluering   |   Referencer
   Projektrådgivning   |   Projektkoordination


Detail billede
   Kontakt

Morten Rettig
Tel: 66 14 33 48
Mail: mr@cogita.dk
Projektledelse


Projektarbejde bliver mere og mere almindeligt i såvel private som offentlige organisationer - særligt i forbindelse med udviklings- og forandringsprocesser. Projekter er ressourcekrævende og kan have konsekvenser for mange mennesker. Planlægningen og styringen af projektet er derfor af stor betydning.

En integreret del af vores hverdag

Projektledelse er en tværfaglig disciplin, hvor nøgleordene er ledelse, samarbejde, planlægning, organisering og kommunikation samt personlig autoritet og overblik. COGITA er opbygget som en projektorganisation. Projektledelse og projektarbejde er derfor en helt integreret del af vores hverdag - og vore konsulenter har alle stor erfaring med projektledelse. Vi har igennem mange år ledet og koordineret en række større projekter for danske kommuner.

Vi kan tilbyde at fungere enten som projektleder med ansvar for koordination og styring af projektet, eller som projektrådgiver til fx projektlederen. I begge tilfælde får kommunen naturligvis fordel af COGITAs samlede kompetencer og erfaringer, idet vi sikrer løbende videndeling og kompetenceudvikling.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk