Kommunikation & organisation

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Info & kampagner   |   Strategi   |   Interessentanalyse   |   Borgerdialog   |   Organisationsudvikling   |   Evaluering   |   Referencer
   Workshops


Detail billede
   Kontakt

Birgitte Bagge
Tel: 66 14 33 48
Mail: bb@cogita.dk
Organisationsudvikling


Ingen andre danske virksomheder er stillet overfor de samme krav om innovation, service, kvalitet og åbenhed som de danske kommuner. Samtidig står de danske kommuner i en brydningstid, fordi kommunesammenlægningen betyder nye arbejdsrammer, kollegaer og nye måder at løse opgaver på.

Men det er ikke kun kommunalreformen, der betyder omstilling - ny lovgivning, nye kommunalbestyrelser og skiftende politiske dagsordener og prioriteringer har altid været en fast bestanddel af hverdagen i den offentlige forvaltnings opgaveløsning. Det stiller ekstra krav om smidighed og gennemslagskraft til de danske kommuner. Derfor er det ekstra vigtigt, at den offentlige organisationen er klædt godt på og går i den samme retning.

En vifte af muligheder

COGITA har mange års erfaring med organisationsudvikling på mange forskellige niveauer og i mange forskellige sammenhænge - fra introducerende kurser i ny lovgivning eller miljøarbejde til målafklaring og rådgivning om organisering i forbindelse med større arbejdsområder - også på tværs af eksisterende forvaltninger.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk