Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Billede
   Kontakt

Morten Rettig
Tel: 66 14 33 48
Mail: mr@cogita.dk
Velkommen til de nye kommuner og regioner


Så har vi passeret nytår 2007, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle et godt nytår og samtidig byde de nye kommuner og regioner velkommen!

De nye kommuner har udover den omfattende proces med at sammensmelte forskellige forvaltninger og kulturer en række nye spændende opgaver foran sig. Opgaver, der er nye for kommunerne generelt, som fx planlægning i det åbne land, VVM-undersøgelser og sundhed – samt opgaver, der også tidligere har været kommunale, men som har fået ny betydning i det ændrede kommunale landskab, som fx planstrategien.

I takt med kommunalreformen har COGITA naturligvis også gearet sig til den nye kommunale virkelighed. Vi glæder os til samarbejdet med de nye kommuner og regioner om både eksisterende og nye opgaver. For at komme godt i gang og lave en glidende overgang fra vores samarbejde med de hidtidige kommuner vil vi gerne invitere os selv på besøg i de nye kommuner – for dels at drøfte konkrete udfordringer og opgaver på et uforpligtende grundlag og dels præsentere vores kompetencer og referencer. Kontakt gerne direktør Morten Rettig på mr@cogita.dk eller tlf. 6614 3348 for at aftale et mødetidspunkt.


COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk