Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Billede
   Kontakt

Anja Schaumburg
Tel: 66 14 33 48
Mail: as@cogita.dk
Fuld fart på de nye netværk for lokal Agenda 21


De nye regionale netværk for lokal Agenda 21 er kommet godt i gang overalt i landet. I alt er mere end hver tredje nye kommune med i netværkene, og der kommer fortsat nye medlemmer. På Sjælland er der nu 16 nye kommuner med i netværket, mens der er 14 nye kommuner med i det jyske netværk.

Begge netværk har på de første møder i 2006 fokuseret meget på dels borgerdialogen, dels den kommende Agenda 21-strategi. Også på de kommende møder vil der være fokus på ikke mindst den næste Agenda 21-strategi. Temaet for de kommende møder i netværket – 29. januar i Hillerød og 31. januar i Herning - er ”Hvordan skaber vi (nyt) ejerskab til lokal Agenda 21?”. I det jyske netværk kommer bl.a. Esbjerg Kommune og præsenterer deres erfaringer med at forankre lokal Agenda 21 både politisk og organisatorisk, mens bl.a. Næstved Kommune sætter fokus på det brede bæredygtighedsbegreb i det sjællandske netværk. Udover oplæg fra andre kommuner rummer de kommende møder workshops, hvor hver enkelt kommune får mulighed for at præsentere aktuelle udfordringer og få feedback fra de andre kommuner.

COGITA evaluerer løbende de regionale netværk for at kunne justere og tilpasse, så netværkene får en form og et indhold, der tilfredsstiller så mange kommuner som muligt. Evalueringerne af de første to møder i hvert af netværkene viser, at de deltagende kommuner er meget tilfredse med netværkene.

Det er fortsat muligt at melde sig til de regionale netværk for lokal Agenda 21. Prisen for et års medlemskab med 3 netværksmøder og nyhedsbreve er 6.600 kr. excl. moms pr. kommune - uafhængig af antallet af deltagere fra den enkelte kommune. Kontakt Anja Schaumburg på as@cogita.dk eller tlf. 66 14 33 48 for at få yderligere oplysninger – eller læs mere om netværk for lokal Agenda 21 her.

Netværket på Sjælland består af følgende kommuner:

Bornholm, Egedal, Faxe, Frederiksberg, Glostrup. Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, København, Lolland, Næstved, Ringsted, Roskilde, Rudersdal og Slagelse.

Netværket i Jylland består af følgende kommuner:

Favrskov, Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Mariagerfjord, Middelfart, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs, Thisted, Viborg, Aalborg og Århus.


COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk