Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Billede
   Kontakt

Morten Rettig
Tel: 66 14 33 48
Mail: mr@cogita.dk
Plankonsulent med gennemslagskraft søges!


Vi oplever en stor vækst indenfor strategisk og fysisk planlægning samt miljøvurdering af planer. Vi søger derfor en dygtig plankonsulent med personlig gennemslagskraft, der har erfaring med planlægningsopgaver som fx kommune- og lokalplaner, planstrategier og sektorplaner samt miljøvurdering af planer.

Hvem er du?


Du har en uddannelse som byplanlægger, miljøplanlægger, arkitekt eller lignende. Du er udadvendt, troværdig og tillidsvækkende og kan selvstændigt forestå rådgivnings- og undervisningsopgaver. Du er dynamisk, initiativrig og har modet til at blive udfordret fagligt. Du er samtidig resultatorienteret og holder af frihed under ansvar.

Arbejdsopgaverne bliver primært rådgivning af og bistand til kommuner i forbindelse med udarbejdelse af planstrategier og kommune- og lokalplaner samt deltagelse i andre planlægningsopgaver, herunder miljøvurdering af planer. Vi forventer også, at du deltager engageret i udvikling og salg af vores ydelser.

Hvem er vi?


COGITA er en alsidig konsulentvirksomhed, der leverer bæredygtig rådgivning indenfor planlægning, miljø og trafik. Vores kunder er først og fremmest danske kommuner. Vi bestræber os til stadighed på at være den mest kompetente og innovative konsulentvirksomhed indenfor bæredygtig rådgivning i Danmark.

Vi har kontor centralt beliggende i Odense og har en uformel og dynamisk virksomhedskultur, hvor vi lægger vægt på gensidig respekt og fleksibilitet.

Tiltrædelse 1. marts 2007.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kontakt direktør Morten Rettig på tlf. 6614 3348 eller på mr@cogita.dk.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 17. og 19. januar.

Ansøgning sendes til COGITA, att. direktør Morten Rettig på e-mail: mr@cogita.dk senest 15. januar kl. 10.00.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk