Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Billede
   Kontakt

Anja Schaumburg
Tel: 66 14 33 48
Mail: as@cogita.dk
Hver tredje nye kommune med i nye regionale netværk for lokal Agenda 21


Det kommunale Agenda 21-arbejde har i de senere år lidt under manglen på organiseret erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Derfor har en lang række Agenda 21-medarbejdere i kommunerne efterlyst et netværk, der kan danne rammen om udveksling af erfaringer, gensidig inspiration og læring. Det er baggrunden for, at COGITA igennem længere tid har været i tæt dialog med en række kommuner om etablering af nye netværk. Resultatet af denne dialog er, at tre nye regionale netværk for lokal Agenda 21 ser dagens lys i dette efterår. Ikke færre end 38 nye kommuner - 13 jyske, 10 fynske og 15 sjællandske – har meldt deres deltagelse i de første netværksmøder i september og oktober.

Netværkene, der primært er målrettet de kommunale Agenda 21-medarbejdere, mødes tre gange årligt til erfaringsudveksling, gensidig inspiration og workshops. COGITA koordinerer netværket, fungerer som procesfacilitator samt udsender referater fra møderne. Derudover udsender COGITA tre årlige nyhedsbreve om lokal Agenda 21, der har fokus på nyheder og erfaringer på tværs af netværkene.

De første møder i det jyske netværk finder sted den 13. september i Vejle, mens det sjællandske netværk mødes første gang i Roskilde den 18. september. Det fynske netværk mødes første gang i Odense den 9. oktober.

Læs nærmere om netværket og se programmerne for netværksmøderne på her

Det er fortsat muligt at blive medlem af netværket for resten af 2006 – og dermed få mulighed for at deltage i det første netværksmøde. Når blot en kommune i den kommende storkommune er medlem, kan de resterende kommuner i den nye kommune deltage uden beregning. Prisen for 2006 (2 netværksmøder og nyhedsbreve) er 3.900 kr. excl. moms.

kort over kommuner, der er med i de regionale Agenda 21-netværk
COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk