Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Billede
   Kontakt ang. stillingen

Direktør Morten Rettig
Tel: 66 14 33 48
Mail: mr@cogita.dk
Dynamisk planlægger søges!

Da planlægning og miljøvurdering af planer er et af vores vækstområder, søger vi en dygtig planlægger, der har erfaring med planlægningsopgaver som fx kommune- og lokalplaner, planstrategier og sektorplaner samt miljøvurdering af disse planer.

Hvem er du?

Du har en uddannelse som byplanlægger, miljøplanlægger, arkitekt eller lignende, og da vi er en mindre, men innovativ og omstillingsparat virksomhed, forventer vi også, at du er dynamisk, initiativrig og har modet til at blive udfordret fagligt. Du er samtidig resultatorienteret og holder af frihed under ansvar.

Arbejdsopgaverne bliver primært udarbejdelse af lokalplaner samt deltagelse i andre planlægningsopgaver, herunder miljøvurdering af planer. Vi forventer også, at du deltager i udvikling og salg af vores ydelser.

Hvem er vi?

COGITA er en alsidig konsulentvirksomhed, der leverer bæredygtig rådgivning indenfor primært planlægning og miljøvurdering, lokal Agenda 21 og mobility management. Vores kunder er først og fremmest danske kommuner. Vi bestræber os til stadighed på at være den mest kompetente og innovative konsulentvirksomhed indenfor bæredygtig rådgivning i Danmark.

Vi har kontor centralt beliggende i Odense og har en uformel og dynamisk virksomhedskultur, hvor vi lægger vægt på gensidig respekt og fleksibilitet.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kontakt direktør Morten Rettig på tlf. 6614 3348 eller på mr@cogita.dk

Ansøgning sendes senest 16. februar til COGITA, att. direktør Morten Rettig på e-mail: mr@cogita.dk

Læs mere om COGITA her!

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk