Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeProjektMatch

På baggrund af mange års erfaring med projektudvikling og -ansøgninger til EU's programmer på miljø- og trafikområdet lancerer COGITA nu en gratis serviceordning for danske kommuner og amter. COGITA tilbyder ganske enkelt at formidle kontakt til programmer og projekter, der matcher den enkelte kommunes behov og interesse. Det betyder med andre ord, at kommunen får adgang til værdifulde oplysninger om ekstern finansiering af projekter på miljø- og trafikområdet.

COGITA har gennem de sidste ni år oparbejdet stor ekspertise og erfaring med projektudvikling og -ansøgninger til EU's programmer på miljø- og trafikområdet. Serviceordningen ProjektMatch indebærer, at COGITA løbende undersøger relevante EU-programmers ”calls for proposal” og eksisterende projektkonsortiers partnersøgninger - og på baggrund af oplysninger om kommunens interesser formidler kontakt mellem kommunen og program eller konsortium.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kontakt Morten Rettig på tlf. 66 14 33 48 eller pr. e-mail

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk