Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeFrederiksberg Kommune med i ambitiøst europæisk cykelprojekt

D. 12. maj igangsættes et ambitiøst europæisk cykelprojekt med dansk deltagelse. Projektet hedder Urbike og har til formål at fremme cyklen som transportmiddel på europæisk plan. Partnerne tæller: Servilla (E), Firenze (I), Budapest (HU), Kielce (PL), Xanthi (GR), Dresden (D), Einhoven (NL), Mesa Yitonia (CY) og Frederiksberg (DK).

Projektet, der har fået støtte fra EU’s INTERREG IIIC Sud-program, skal gennem de næste 3 år ved hjælp af erfaringsudveksling og gennemførelse af lokale projekter fremme cykeltrafikken i de deltagende byer. COGITA fungerer som fast konsulent for Frederiksberg Kommune og sidder derudover som repræsentant for Danmark i en speciel rådgivningsgruppe, der er tilknyttet projektet.

Cykelregnskab i Frederiksberg Kommune

I forbindelse med projektet skal Frederiksberg Kommune udarbejde et cykelregnskab med nøgletal for cykeltrafikken, der skal danne grundlag for en cykelstrategi. Målsætningen er at fastholde og øge andelen af trafikanter, der bruger cyklen som transportmiddel.

Yderligere oplysninger om projektet kan fås hos Marianne Weinreich på telefon 6614 3348

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk