Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeDebatmøde om bæredygtig trafik

I løbet af de sidste 20 år er der sket en voldsom stigning i trafikken i Danmark, og det giver problemer med både trængsel, støj og forurening i både store og små byer. Derfor har mange kommuner planer om at sætte fokus på de trafikale problemer - bl.a. i forbindelse med de kommende 4 års Agenda 21-arbejde.

Da de trafikale udfordringer hænger sammen med vores vaner og adfærd kan kommunen ikke alene planlægge og investere sig ud af problemerne, og derfor er det vigtigt, at kommunen kommer i dialog med både virksomheder og borgere, hvilke problemer og løsninger der er mest relevante i den lokale sammenhæng

Hvad kan kommunen, virksomheder og borgerne gøre for at fremme bæredygtig trafik?

Én måde at sætte denne dialog i gang er ved at arrangere et debatmøde, hvor både borgere, virksomheder og repræsentanter fra kommunen har mulighed for at udveksle synspunkter i forhold til både indsatsområder og løsningsmodeller.

Som oplæg til debatten tilbyder COGITA at holde et oplæg om, hvilke muligheder både kommunen, virksomheder og borgere har for at påvirke trafiksituationen i en mere bæredygtig retning.

Oplægget varer ca. 1 time og tager udgangspunkt i vores erfaringer med Mobility Management og indeholder derfor forskellige konkrete eksempler på tiltag, kampagner og løsningsmuligheder som fx transportplaner, samkørsel, cykelkampagner, gåbusser og lign.

Oplægget koster 5200,- eksl. moms.

Kontakt Marianne Weinreich på telefon 66143348 eller via e-mail for yderligere oplysninger.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk