Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeMiljø A-Z til offentlige institutioner: Grønt regnskab, miljøledelse og arbejdsmiljø i ét værktøj.

Der er mange penge at spare for kommunerne ved at sætte fokus på forbrug af bl.a. el, vand og varme i de kommunale institutioner, men mange tror, at det kræver mange ressourcer til systemer og uddannelse af personale at sætte arbejdet i gang.

Men sådan behøver det ikke være, og derfor har vi udviklet et enkelt og brugervenligt værktøj til daginstitutioner, skoler, ældreinstitutioner og offentlige administrationsbygninger. Ved hjælp af værktøjet kan den enkelte institution få overblik over ressourceforbruget, synliggøre resultaterne og dermed skabe motivation blandt medarbejderne til at forbedre resultaterne.

Grønt regnskab, miljøledelse og arbejdsmiljø i ét system

Ved hjælp af Miljø A-Z kan institutionerne både udarbejde grønne regnskaber, indføre miljøledelse og udarbejde en APV. Afhængig af ambitionsniveauet kan kommunen eller den enkelte institution prioritere hvilke temaer og muligheder i systemet, der skal sættes fokus på og udvide indsatsen i det tempo, der passer til forholdene på de forskellige institutionstyper.

Miljø A-Z for daginstitutioner og skoler er på markedet nu, mens Miljø A-Z til ældreinstitutioner og offentlig administration er tilgængelige fra d. 1. august 2003.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller en demonstration af programmet, er du meget velkommen til at kontakte Miljøkonsulent Henrik E. Jørgensen på telefon 6614 3348 eller på e-mail.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk