Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeStor interesse for "21 skridt i en bæredygtig retning".

COGITA har oplevet en stor interesse for det nyudviklede koncept ”21 skridt i en bæredygtig retning”. Mange kommuner, interesseorganisationer og politikere har således siden udgivelsen i december 2002 rekvireret hæftet, der sætter fokus på det kommunale Agenda 21-arbejde.

I tilknytning til hæftet tilbyder vi også interesserede kommuner et uforpligtende Lokal Agenda 21-møde.

Ideen med mødet er at tage udgangspunkt i den enkelte kommunes Agenda 21-arbejde og på den baggrund anskueliggøre, hvordan de metoder og kompetencer, der ligger i "21 skridt i en bæredygtig retning", kan anvendes i den konkrete kommunale sammenhæng.

Vi lægger stor vægt på at tage udgangspunkt i den enkelte kommunes situation, og derfor har møderne meget forskellig karakter – alt efter hvor langt den enkelte kommune er kommet med Agenda 21-arbejdet, og hvilke specielle interesseområder og problemstillinger, den enkelte kommune har i forhold til arbejdet med lokal Agenda 21.

Mødet består derfor heller ikke en gennemgang af samtlige metoder og kompetencer, der er præsenteret i "21 skridt i en bæredygtig retning", men er i stedet skræddersyet til den enkelte kommunes konkrete problemstillinger og ambitionsniveau.

Hvis I i din kommune er interesserede i at høre nærmere eller lave en aftale om et møde, kan I kontakte Birgitte Bagge telefon 66 14 3348 eller på e-mail

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk