Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeTemadage for kommunalt Agenda 21-arbejde

2003 er det første år, hvor danske kommuner skal aflevere en redegørelse for deres lokale Agenda 21-strategi. Det har sat ny fokus på arbejdet med Agenda 21 i amter og kommuner og har samtidig affødt efterspørgsel efter inspiration og konkrete værktøjer til strategiarbejdet.

Inspriration og værktøjer

COGITA afholder derfor to temadage om det kommunale Agenda 21 arbejde i maj måned. De to temadage er rettet mod såvel kommuner, der endnu ikke er kommet så langt med Agenda 21 arbejdet, som kommuner, der allerede er godt i gang med arbejdet, men mangler ny inspiration og nye værktøjer.

Fælles for de to temadage er, at de er meget anvendelsesorienterede - formålet med temadagene er ganske enkelt, at kommunale Agenda 21-medarbejdere bliver ”klædt bedre på” og får konkret inspiration og viden til at varetage det daglige arbejde med Agenda 21 endnu bedre end de er i dag.

Workshops

Et væsentligt element i de to temadage er en række workshops, der gør det muligt for deltagerne at vælge præcis de elementer af Agenda 21-arbejdet, der er mest relevante for dem i deres daglige arbejde. Blandt workshop-temaerne er borgerdeltagelse, kommunikation og information, grønne regnskaber og bæredygtighedsindikatorer.

Tid og sted

Temadagen ”Strategi og redegørelse”, der primært henvender dig til kommuner, der endnu ikke er kommet så langt med Agenda 21-arbejdet, afholdes på Ledernes Uddannelsescenter i Odense torsdag den 15. maj. Tilmeldingsfrist er 14. april og tilmelding er bindende.

Temadagen ”Tag teten i den kommunale Agenda 21-indsats”, der primært henvender sig til kommuner, der er allerede er godt i gang med Agenda 21 arbejdet, afholdes på Ledernes UddannelsesCenter i Odense mandag den 26. maj.Tilmeldingsfrist er 25. april.

Temadagene varer fra kl. 10-16, og prisen for deltagelse er 1125 kr. pr. person pr. temadag.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk