Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeFreelancekonsulenter

COGITA styrker nu kompetencer og medarbejderstab gennem tilknytning af en række freelance-konsulenter, der skal medvirke til en bedre sparring og rådgivning af COGITAs samarbejdspartnere.

COGITA imødekommer en stigende efterspørgsel af virksomhedens produkter ved at udvide medarbejderstaben med fire freelance-konsulenter, der tilbyder nye kompetencer og konkrete erfaringer indenfor COGITAs arbejdsområder samt bidrager til at udvide det faglige spektrum med en række særlige ekspertiser.

To af COGITAs nye freelance konsulenter fungerer samtidig som kommunale Agenda 21-koordinatorer. Arne Vinten har siden 1995 været Agenda 21-koordinator i Køge Kommune og er blandt de bærende kræfter i netværket af kommunale Agenda 21-medarbejdere.

Klaus Bakdal har siden 1998 været Agenda 21-medarbejder og efterfølgende udviklingsmedarbejder i Stevns Kommune og har ikke mindst erfaring med borgerdeltagelse, hvor Stevns Kommune med held har afprøvet en række nyskabende deltagelsesformer. Både Arne Vinten og Klaus Bakdal vil naturligvis indgå i COGITAs arbejde med lokal Agenda 21.

Virksomhedskonsulent Helle Malling vil fremover bistå COGITAs afdeling i Århus med arbejdsopgaver indenfor arbejdsmiljø og miljøledelse i Jylland. Helle Malling er civilingeniør og miljøkoordinator og har gennem flere år arbejdet med integrerede løsninger indenfor miljø og arbejdsmiljø.

Arbejdspsykolog Benny Kristensen tager mange års erfaring indenfor bl.a. virksomhedsudvikling, uddannelsesplanlægning og psykisk arbejdsmiljø med sig. Benny Kristensen er en kendt foredragsholder og evner at motivere og engagere og dermed skabe grobund for succesfulde udviklingsprocesser.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk