Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeStor interesse for kampagnepakker til Miljøtrafikugen

Miljøtrafikugen, der for tredje år i træk løber af stablen i uge 38, nærmer sig nu med hastige skridt. I de amter og kommuner, der deltager i arrangementet, er der nu for alvor ved at komme gang i forberedelserne - ikke mindst fordi Trafikministeriets beslutning om at gennemføre Miljøtrafikugen i år kom ganske sent.

COGITA har derfor i år valgt at tilbyde amter og kommuner fire gennemprøvede kampagnepakker, der begrænser den enkelte kommunes tidsforbrug og omkostninger - og dermed gør det muligt at gennemføre flere vellykkede aktiviteter i Miljøtrafikugen trods tidspresset.

Idéen med kampagnepakkerne er, at kommunerne køber en færdig kampagne og får tilsendt materiale og projektmanual tilpasset den enkelte kommune. Da kampagnen sælges til flere kommuner samtidig, er det derved muligt at holde omkostningerne og dermed priserne noget lavere end ellers. Samtidig er alle kampagnepakker gennemprøvede, hvilket indebærer, at kampagnerne er nemme at implementere, samt at risikoen for fejl er minimeret.

En række kommuner har allerede benyttet sig af tilbudene og bestilt kampagnepakker som Børns transport til skole, Rap i trafikken eller 50 km/t i din by. Mange kommuner er først nu efter sommerferien klar til at forberede Miljøtrafikugen, og der er derfor fortsat mulighed for at bestille kampagnepakker frem til den 26. august.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk