Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeMens vi venter på Miljøtrafikugen 2002

Beslutningen om, hvorvidt der i år skal afholdes en landsdækkende Miljøtrafikuge i uge 38 træffes i Trafikministeriet indenfor de nærmeste dage. Som følge af regeringsskiftet og finanslovsforhandlingerne er den endelige afgørelse således trukket ekstraordinært ud i år. Det indebærer, at der skal arbejdes hurtigt i kommunerne for at få stablet et lokalt program for Miljøtrafikugen på benene.

COGITA har gennem de sidste 4 år indhøstet stor erfaring med miljøtrafikkampagner og -events som konsulenter for først og fremmest Odense Kommune i forbindelse med både Miljøtrafikugen og Odense Cykelby.

På den baggrund - og på baggrund af den meget korte tidshorisont - har COGITA udviklet en række let tilgængelige "pakker", hvor den enkelte kommune med få omkostninger kan iværksætte aktiviteter i Miljøtrafikugen, der bl.a. retter sig mod daginstitutioner, skoler og arbejdspladser. Fælles for "pakkerne" er, at der er tale om grydeklare aktiviteter, hvor COGITA bl.a. leverer aktivitetsmanual, informations- og PR-materiale, værktøjer og naturligvis står til rådighed med rådgivning og vejledning.

Blandt muligheder kan nævnes gåbusordninger, hastighedsdæmpende kampagner, kampagner for samkørsel og delebiler, cykelkampagner i daginstitutioner og skoler samt en række andre aktiviteter. Yderligere information kan fås ved henvendelse til Marianne Weinreich på e-mail eller på telefon 6614 3348.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk