Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeFirmacykler - ren energi til virksomheden

Medarbejderene på 30 virksomheder i Odense skal fra d. 12. april og tage cyklen frem for bilen på de korte ture i arbejdstiden.

COGITA afvikler frem til udgangen af september på et firmacykelprojekt for Odense Cykelby. Formålet med kampagnen "Firmacykler - ren energi til virksomheden" er at fremme brugen af cykel på de korte ture i arbejdstiden på større virksomheder i Odense kommune.

30 virksomheder har tilsammen bestilt 66 cykler og de deltager herefter i en venskabelig kappestrid om at køre flest kilometer på cyklerne fra d. 15. april til d. 16. september 2002. Der er præmier til både virksomheden og medarbejderne, hvis der bliver trampet godt i pedalerne. Prisen for cyklen fastsættes først efter d. 16. september, når cyklens computeren er aflæst. Hvis firmacyklen har kørt over 500 km køber virksomheden cyklen til en favorabel kampagnepris. Hvis firmacyklen har kørt under 500 km skal virksomheden betale cyklens normalpris.

I løbet af kampagnen skal deltagerne notere i en kørebog, hvilken type ture de benytter cyklen til. Dette materiale skal sammen med en spørgeskemaundersøgelse bruges til en evaluering af potentialet for brug af cykler i arbejdstiden.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk