Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeNetværket Grøn Institution

Efter flere års tilløb er det nu lykkedes at få etableret et landsdækkende netværk af daginstitutioner, der arbejder aktivt med miljøet i hverdagen. Netværket Grøn Institution bliver officielt etableret den 1. januar 2002 og tæller fra starten 49 medlemmer over hele landet.

Netværkssamarbejde og direkte erfaringsudveksling er vigtige værktøjer i det fortsatte miljøarbejde. COGITA har derfor på baggrund af vore mange erfaringer med systematisering, opkvalificering og profilering af miljøarbejde i daginstitutioner etableret Netværket Grøn Institution.

Medlemskab af netværket giver de deltagende daginstitutioner en række fordele i form af bl.a. erfaringsudveksling, nyhedsformidling og rådgivning. COGITA etablerer således f.eks. regionale erfa-grupper og årlig inspirationsmøder med gode eksempler, råd og nyheder i hver region. Derudover modtager netværksmedlemmer fire gange årligt et nyhedsbrev med erfaringsudveksling, nyheder og gode råd.

COGITA udbyder løbende skræddersyede kurser til netværkets medlemmer til favorable priser - og medlemmerne har ubegrænset adgang til telefonisk rådgivning hos COGITA, ligesom der er en lang række andre fordele forbundet med medlemskabet.

Alle danske daginstitutioner kan optages som medlemmer af Netværket Grøn Institution. Derudover kan andre interesserede, f.eks. kommuner og uddannelsessteder, optages som passive medlemmer. Herved opnår man adgang til bl.a. kursustilbud og nyhedsbrev.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk