Nyheder

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Tilmeld/afmeld nyhedsbrev   |   AgendaNyt


Detail billedeGrønt Regnskab til daginstitutionerne

Hjælp til selvhjælp er devisen for COGITAs nyeste værktøj til daginstitutioner, der gerne vil nå dybere ned i miljøarbejdet. På baggrund af mange års erfaringer med praktisk miljøarbejde i børnehøjde har COGITA netop færdigudviklet programmet Grønt Regnskab, der skaber overblik over daginstitutionens miljøforhold og danner grundlag for en prioritering af miljøaktiviteterne, ligesom det giver mulighed for løbende at følge resultaterne af institutionens miljøindsats.

Grønt Regnskab er et brugervenligt program, der stort set indeholder alle hjælpemidler til en helstøbt miljøindsats i daginstitutionen. Programmet har plads til indtastning af egne data og giver samtidig masser af anvisninger og vejledninger til organiseringen af miljøarbejdet. Grønt Regnskab indeholder således både miljøstrategi, -politikker og -handlingsplan, ligesom det naturligvis indeholder et grønt regnskab, der giver oversigt over daginstitutionens miljøbelastninger.

Forankring og medejerskab er nøgleord i det daglige miljøarbejde. Derfor er det afgørende, at institutionens medarbejdere og også gerne forældre inddrages helt fra starten. Grønt Regnskab giver netop denne mulighed, for den på én gang guider institutionen gennem processen og samtidig forudsætter, at institutionen træffer sine egne valg og selv indsamler de nødvendige data. Hermed sikres en høj grad af forankring og medejerskab blandt medarbejdere og forældre.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk