Miljøledelse & -vurdering

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Miljøledelse   |   Grønt Regnskab   |   Miljømærkning   |   Miljøvurdering   |   Håndbog   |   Børn og miljø   |   Referencer


Detail billede
   Kontakt

Morten Rettig
Tel: 66 14 33 48
Mail: mr@cogita.dk
Miljøledelse- & vurdering


Miljøledelse og miljøvurdering er strategiske styringsredskaber, der giver private og offentlige organisationer optimale muligheder for at tilgodese miljøet og samtidig reducere omkostninger og undgå fejlinvesteringer.

Dialog og strategi

Strategi og planlægning er to helt afgørende elementer for at optimere anvendeligheden af miljøledelses- og miljøvurderingsværktøjer. Vi lægger vægt på en indledende dialog for at afklare udgangspunktet, udfordringerne og ambitionerne. På baggrund heraf bistår vi gerne med at formulere en klar strategi, tilrettelægge en hensigtsmæssig proces og udarbejde og gennemføre skræddersyede planer.

COGITA arbejder med hele spektret af ledelses-, planlægnings- og vurderingsværktøjer på miljøområdet. Lige fra miljøkortlægning over grønne regnskaber til miljøledelse, miljømærkning og miljøvurdering. Vi har mange års erfaring og har bl.a. implementeret miljøledelse i mere end 50 virksomheder og offentlige institutioner samt ledet og gennemført EU-projekter om miljøvurdering og miljømærkning af detailhandel.

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk