COGITA

COGITA logo
Strategi
& planlægning
Kommunikation
& organisation
Projektudvikling
& -ledelse
Miljøledelse
& -vurdering
Mobilitet
& trafik
Nyheder COGITA
   Forretningsgrundlag   |   Bestyrelse   |   Historie   |   Medarbejdere   |   Referencer


Billede
   Kontakt

COGITA
Vestergade 48, 1.
5000 Odense C

Tel: 66 14 33 48
Fax: 66 14 33 49
Mail: info@cogita.dk




Bæredygtig rådgivning


En professionel konsulentvirksomhed med folkelige rødder

COGITA er en erhvervsdrivende fond med rødder i den folkelige miljøbevægelse. I dag er COGITA en professionel konsulentvirksomhed med 8 medarbejdere, der leverer Bæredygtig Rådgivning på not-for-profit vilkår.

Bæredygtig Rådgivning for kunden

Rådgivning er en tillidssag. Derfor prioriterer vi åbenhed, videndeling og faglig integritet højt. Vi er ikke rygklappere. Vi giver klart udtryk for vores faglige vurdering og anbefalinger - men kunden beslutter naturligvis selv hvilken løsning, der passer bedst til situationen.

Vores kunder er primært danske amter og kommuner. Et flertal af medlemmerne i COGITAs bestyrelse er derfor erfarne kommunale chefer, der ved, hvor skoen trykker. Det kalder vi Bæredygtig Rådgivning.

Bæredygtig Rådgivning for miljøet

Siden starten som folkeligt miljøinitiativ i 1995 har vi haft en særlig forpligtelse til at rådgive til gavn for miljøet - og det har vi stadig. Men vi er ikke frelste miljøfanatikere. Vi har en pragmatisk indstilling og forholder os til den politiske virkelighed. Vi ved, at bæredygtige resultater kun kan opnås gennem lokalt ejerskab og en solid folkelig forankring.Det kalder vi Bæredygtig Rådgivning.

Bæredygtig Rådgivning for os

Det skal være sjovt, berigende og fagligt udviklende at arbejde i COGITA. Vores arbejde bærer næsten lønnen i sig selv. Vi arbejder ikke for at skabe økonomisk afkast, men for at sikre gode arbejdsvilkår, fortsat kompetenceudvikling og stor innovativ kraft. Det kalder vi Bæredygtig Rådgivning.

www.cogita.dk

Denne hjemmeside overholder W3Cs standarder for HTML og CSS, hvilket betyder, at hjemmesiden bør kunne ses i de fleste browsere.

Valid CSS!

Valid HTML 4.01 Transitional

COGITA   -   Vestergade 48, 1.   -   5000 Odense C   -   Tel: 66 14 33 48   -   Fax: 66 14 33 49   -   E-mail: info@cogita.dk